SUPER KONCERTI

ČAS JE ZA GLASBO, ČAS JE ZA RESTART TOUR!

Pridruži se nam na super poletnih koncertih v Novem mestu!

Prihaja Restart Tour!

Poletje je čas za koncerte in Supernova je ponosni partner projekta ter podpornik koncertov, ki vam bodo popestrili poletne večere! Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo 58 koncertov, ki se bo tekom poletja odvijala tudi pred Supernovo Qlandia Novo mesto.

Končno je čas za druženje na dogodkih v živo! Z najbolj zvenečimi imeni slovenske in ex-yu glasbene scene Restart Tour in Supernova pomembno prispevata k obuditvi koncertne in kulturne dejavnosti po več kot letu dni koncertnega premora.

NASTOPAJOČI NA KONCERTIH PRED CENTROM SUPERNOVA QLANDIA NOVO MESTO:

Crvena Jabuka, Lidija Bačić: 20. avgust

Tony Cetinski: 21. avgust

Jan Plestenjak: 27. avgust

Senidah & Relja Popovič: 3. september

Luka Basi: 4. september

Nina Pušlar, Vlado Kreslin: 10. september

Poletje v Novem mestu znamenju treh glasbenih večerov s priznanimi glasbenimi izvajalci

Restart Tour bo svoja vrata v Novem mestu odprl 20. avgusta s koncertom Crvenih Jabuk in Lidije Bačić, sledi mu sledi koncert Tonyja Cetinskega21. avgusta, že čez 6 dni pa bomo uživali v glasbi Jana Plestenjaka. 3. septembra nas bosta razveseljevala balkan trap izvajalca Senidah in Relja Popović, naslednji dan pa se nam bo pridružil Luka Basi. Za super zaključek pa bosta 10. septembra pred Supernovo Qlandia Novo mesto nastopila še Nina Pušlar in Vlado Kreslin.

 

Več informacij o ostalih koncertih po Sloveniji in vstopnicah najdete tukaj: www.xmusic.si.

Koncept varnega druženja

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.