Igralnica Bumbar park | Novo mesto | Qlandia

Razburljiva otroška igralnica z atraktivnimi igrali in številnimi kotički za raziskovanje. Bumbar park je pravi svet zabave za otroke od 3 do 12 let.

Igralnica Bumbar park

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Ostalo Otroci
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Ostalo Otroci

Otroci se lahko igrajo, plezajo in lovijo v igralnici Bumbar park

V nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto se med številnimi trgovinami in lokali skriva tudi pravi mali svet zabave, kjer prevladujeta otroška razigranost in neskončni smeh. V igralnici Bumbar park je otrokom na voljo obširen prostor s številnimi kotički za raziskovanje, skrivalnice in neskončno možnostmi za brezskrbno igro. Vaši mali navihančki bodo navdušeni nad atraktivnimi igrali, po katerih lahko plezajo, se lovijo in aktivno preživljajo svoj čas med obiskom nakupovalnega centra. Pripeljite svojega otroka v igralnico Bumbar park, kjer bo lahko po različnih plezalih odkrival skrivne kotičke igralnice, se spuščal po priljubljenem toboganu in s prijatelji užival v bazenu s pisanimi žogicami.

Igralnica je namenjena otrokom od 3 do 12 let, v njej pa bo prav vsak otrok užival, saj so igrala namenjena različnim starostim in prilagojena tudi najmlajšim obiskovalcem. Skočite v svet veselja in zabave, ki ga prinaša Bumbar park.

Igralnica Bumbar park z varnimi igrali za vse starosti

Starši lahko svoje otroke v igralnici Bumbar park pustite brez skrbi, saj je igralnica oblikovana in narejena tako, da je varna, a vseeno razburljiva. Vsa igrala in tla igralnice so popolnoma oblazinjena, tako da je tudi pri bolj živahnih otrocih, ki veselo plezajo in raziskujejo igralnico, strah za poškodbe odveč. Varnost igralnice dokazujejo tudi številni testi in certifikati, s katerimi smo uspešno preverili, da igralnica prenese tudi najbolj razburljivo igro in vse pogumne otroške podvige.

Dovolite tudi najmlajšim, da se brezskrbno prepustijo igri in domišljiji v igralnici Bumbar park.