Mobi Fashion | Novo mesto | Supernova Qlandia

Zaščitite svoj mobilni telefon in obenem zasijte v popolnem slogu. Najnovejši trendi dodatkov za telefon vas čakajo v Mobi Fashion.

Mobi Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Originalni ovitki za telefon, etuiji, polnilci, slušalke in še veliko več

Pri Mobi Fashion vaš pametni telefon nikoli ne bo dolgočasen! Priljubljena trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto prinaša najširšo izbiro kakovostnih in modnih ovitkov za mobilni telefon. Klasični enobarvni ovitki, smešni ovitki, modni ovitki z bleščicami – uskladite telefon s svojim slogom in zablestite po trenutnem navdihu. Zakaj bi imeli samo enega, če jih lahko imate več! V ponudbi Mobi Fashion boste našli originalne ovitke za telefone iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi, HTC, LG, Nokia in druge najnovejše pametne naprave, kakovostne modne etuije in ovitke CLKcase, X-level in Remax ter za prave modne navdušence tudi iPhone ovitke blagovne znamke Guess.

Vsi ovitki Mobi Fashion so izjemno trpežni, kakovostni in zaščitijo vaš telefon. Za dodatno zaščito zaslona vam v trgovini nudijo še zaščitne folije in zaščitna stekla, na voljo pa so vam tudi bluetooth slušalke za varno prostoročno telefoniranje, selfie sticki, rezervni kabli, polnilci za telefon, avtopolnilci, brezžični polnilci ter nosilci in držala za preprosto upravljanje med vožnjo.

Mobi Fashion – ko vaš mobilni telefon zablesti

Mobi Fashion je specializirana trgovina za prodajo ovitkov in drugih dodatkov za mobilne telefone. Trgovino z imenitnimi modnimi ovitki in etuiji za mobilni telefon lahko najdete še na petih lokacijah po Sloveniji.

Trgovina Mobi Fashion sledi svetovnim trendom in v svojo ponudbo tedensko dodaja nove atraktivne izdelke, s katerimi soustvarja modno podobo mobilnega sveta. V trgovini boste našli ovitke za več kot 150 različnih modelov mobilnih telefonov najrazličnejših proizvajalcev. Poleg ovitkov lastne blagovne znamke imajo v ponudbi tudi izdelke drugih priljubljenih znamk.