Omara | Novo mesto | Supernova Qlandia

Butična konceptualna trgovina Omara navdušuje z izbranimi modnimi kosi in skrbno dodelanim čutom za urbano modo. Dizajnerska oblačila, obutev in modni dodatki za vse, ki iščete nekaj posebnega.

Omara

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda Obutev

Za samozavesten modni slog odprite vrata Omare

Vsak trendsetter ve, da se v trgovini Omara vedno najde nekaj drugačnega, posebnega in vse prej kot dolgočasnega za popoln modni slog. Modna trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto sledi trendu konceptualne mode in po vzoru prestižnih italijanskih butikov ponuja skrbno izbrane modne kose po meri sodobnega urbanega življenja. Nabor izvirnih blagovnih znamk in dizajnerske mode ustvarja popoln modni slog za vsako priložnost. Če želite blesteti vsak dan s sproščenim uličnim slogom ali doživeti popolno občudovanje na rdeči preprogi pomembnega dogodka, slovesnosti oziroma maturantskega plesa – Omara z unikatnimi oblačili, čevlji in modnimi dodatki za ženske in moške zadovolji prav vsak okus.

Poiščite elegantno obleko za posebno priložnost, kombinirajte udobne trendovske kavbojke s T-shirt majico s kul potiskom in priljubljenimi belimi supergami ali zablestite na poslovnih sestankih s kakovostno krojenim suknjičem, ki v izbranih detajlih odraža samozavest in dodelan čut za modo. Ko niste prepričani o svoji izbiri ali preprosto želite pustiti vtis, vam v trgovini Omara nudijo brezplačno modno svetovanje.

Izbrana ponudba trgovine Omara za sproščen, eleganten ali drzen modni slog

Z ekskluzivno, skrbno izbrano ponudbo oblačil, modnih dodatkov in obutve je Omara prva izbira za modne navdušence s samosvojim pogledom na žensko in moško modo. Široka ponudba trgovine Omara se osredotoča na urbano ulično modo z uveljavljenimi priznanimi blagovnimi znamkami ter številnimi dizajnerskimi modnimi kosi mladih oblikovalcev. Z odličnimi modnimi kombinacijami boste v trgovini ustvarili izjemen modni slog za vsako priložnost in vsak žep.

Filozofija trgovine Omara je z edinstveno modo poudariti edinstveno in čudovito osebnost tistega, ki jo nosi. Zato so oblačila in druga ponudba trgovine vedno na voljo zgolj v omejenih količinah, saj ne želijo, da bi se modne izbire podvajale. Modne kolekcije se redno posodabljajo, tako da boste ob vsakem obisku Omare našli nekaj svežega in po najnovejših trendih. Trgovino Omara lahko obiščete na treh lokacijah: v Supernovi Qlandia Novo mesto in BTC Ljubljana, posebna konceptualna trgovina Omara Koncept pa je v samem središču Ljubljane.