Picerija Lavanda | Novo mesto | Supernova Qlandia

Slastne pice, testenine, solatni krožniki in še več jedi s pridihom italijanske kuhinje. V ponudbi Picerije Lavanda boste našli tudi izvrstne malice in kosila ter bogat vinski list.

Picerija Lavanda

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Kategorija
Kavarne in restavracije

Od klasike do gurmanskih pic – nekaj za vsak okus v Piceriji Lavanda

Če obožujete italijansko pico, se med nakupovanjem v Supernovi Qlandia Novo mesto vsekakor ustavite in okrepčajte v Piceriji Lavanda. Bogat meni slastnih pic bo navdušil vsakogar. Od preproste pice margerite in klasike do dodelanih gurmanskih okusov kakovostnih dodatkov, picopeki Picerije Lavanda zadovoljijo vsak okus. Poskusite tudi okusne testenine in njoke ali si privoščite bogato obložen solatni krožnik. Bogata ponudba jedi po naročilu vas vedno razveseli s skrbno izbranimi okusi, za konec pa si privoščite še okusno domačo sladico. Dobrote italijanske kuhinje vas vsak dan čakajo tudi za malico ali kosilo. Poiščite posebni meni z dnevno svežimi jedmi po ugodni ceni.

Ob najljubši jedi si privoščite še kozarček izvrstnega vina. Na vinskem listu Picerije Lavanda boste našli izbrano ponudbo rdečega in belega vina priljubljenih vinarjev tako iz Slovenije kot tujine. Za hiter prigrizek med obiskom nakupovalnega centra pa v Piceriji Lavanda pečejo tudi pice na kos. Potešite lakoto ob koščku izbrane pice in nadaljujte nakup.

Picerija Lavanda vas razvaja vsak dan

Skrivnost odlične pice je v vrhunskih sestavinah, kar boste ob vsakem grižljaju pice v Piceriji Lavanda tudi občutili. Skrbno izbrane sestavine pričarajo simfonijo okusov, ki se ji ne boste mogli upreti. Po receptu pravih italijanskih mojstrov vas na vseh picah razveseli najboljša mozzarella, na gourmet pici pa se bohoti kraljica vseh svežih sirov – italijanska mozzarella bufala. Seveda boste na meniju našli nekaj za vsak okus, od bogatih sočnih burgerjev do pestre ponudbe za vegetarijance in vegane. Ste že poskusili vegansko pico? Čaka vas pravo gurmansko doživetje!

V prijetnem ambientu picerije boste občutili pravo italijansko vzdušje in gostoljubje. Zaupajte svoje posebne želje, vprašanja o alergenih in posebnih sestavinah prijaznemu osebju picerije in z veseljem vam bodo priskočili na pomoč. V Piceriji Lavanda vas razvajajo vsak dan z nasmeškom na obrazu.