Rayher | Novo mesto | Qlandia

Vabljeni v trgovino z izdelki za ustvarjanje in hobije, kjer vam nudijo vse pripomočke, s katerimi vaša domišljija zaživi.

Rayher

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse, kar potrebujete, za uresničitev vaših talentov

Vsak posameznik je poln talentov, samo uresničiti jih mora. Zato v prodajalni Rayher v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto nudijo vse pripomočke, s katerimi lahko razvijate sebe in svoje neponovljive talente. Če želite preizkusiti svojo nadarjenost v slikanju, ustvarjanju nakita, modeliranju ali če želite bližnje presenetiti z unikatnimi izdelki, ki ste jih ustvarili ali okrasili s štampiljkami, perlami, bleščicami ali polimerno maso, boste vse, kar potrebujete, našli v trgovini Rayher. Če iščete luknjač za papir ali bleščice za steno in če ste ljubiteljski ali profesionalni ustvarjalec, boste v širokem naboru izdelkov v prodajalni zagotovo našli neprecenljive potrebščine.

Ob vstopu v prodajalno boste zaznali, da ste vstopili v svet navdiha, kjer lahko odkrijete tudi inspiracijo in nove izzive v bogati ponudbi knjig in revij. S pomočjo in svetovanjem vam bodo pomagali tudi zaposleni, ki zaradi izkušenj, znanja ter profesionalnega in prijaznega pristopa lahko pomagajo na poti do uresničitve vaše nadarjenosti.

Kjer je ustvarjalnost doma

Najlepši je užitek v delu, ki ni obvezno, ampak izhaja iz našega veselja. Zato Rayher ponuja vse, kar potrebujete, da vaša ustvarjalnost postane resničnost in zaživi. Matično podjetje Rayher Hobby ima sedež v Nemčiji, skupaj z lokalnimi partnerji pa svoje izdelke ponuja v več kot 30 evropskih državah. Največji evropski ponudnik izdelkov za hobije je v Sloveniji prvo poslovalnico odprl že v letu 2012 v Ljubljani. V sklopu hčerinskega podjetja Rayher Adria je od takrat odprlo še tri nove poslovalnice v večjih mestih po Sloveniji. Podjetje pa ne nudi le prodaje izdelkov, temveč tudi svetovanje, izobraževanja, delavnice in kreativne šole.

Podjetje nudi več kot 18.000 različnih lastnih izdelkov. Svojo ponudbo pa dopolnjuje z izdelki priznanih tujih in slovenskih blagovnih znamk, med katerimi so tudi Kreul, Fimo, Crafters Companion, Sizzix, Daler Rowney, Marianne design, Aero, Mitol, Muflon, Stabilo, Staedtler in Standardgraph.