Samsonite | Novo mesto | Qlandia

Privoščite si izjemen kovček, poslovno torbo ali torbico in raziskujte svet z znamko Samsonite. S svojo kakovostjo in inovativnostjo so lepša potovanja že več kot 100 let.

Samsonite

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Kovčki, torbe in druga galanterija s podpisom Samsonite

Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno potovanje, aktivno poslovno življenje in moden vsakdan. Edinstven koncept trgovine Samsonite bo navdušil tako sodobne svetovne popotnike kot modne navdušence, ki do zadnjega detajla prisegajo na popoln slog. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto prinaša široko paleto izdelkov, ki združujejo najbolj inovativne rešitve in najsodobnejšo tehnologijo oblikovanja, za katero stoji neverjetna kakovost Samsonite. Izjemen dizajn, za katerega je Samsonite prejel številne nagrade, vedno znova navduši in očara.

Široka ponudba kovčkov obsega od manjših kabinskih kovčkov, ki so primerni za ročno prtljago, do velikih ultra lahkih kovčkov, v katere lahko spravite vse, kar potrebujete tudi na daljših potovanjih. Za najbolj razkošne potnike, ki želijo potovati v popolnem udobju, pa so tu še seti kovčkov. V ponudbi trgovine Samsonite boste našli tudi potovalne torbe in druge potovalne izdelke, kot so ključavnice, prevleke za kovčke, etuiji, dežniki in potovalni vzglavniki, pestra izbira pa pričaka tudi vse, ki iščete torbice, denarnice, nahrbtnik, poslovne torbe ali računalniške torbe. Na voljo je tudi linija za otroke, ki ponuja šolske torbe, toaletne torbice in otroške kovčke, v ponudbi outlet pa najdete izdelke iz preteklih kolekcij po znižanih cenah.

Samsonite za lepša potovanja

Leta 1910 je Jesse Shwayder, v Denverju v Koloradu v Združenih državah Amerike, ustanovil podjetje  »Shwayder Trunk Manufacturing Company«. Z začetnim kapitalom 3.500 ameriških dolarjev in ekipo desetih delavcev začne s proizvodnjo kovčkov, nekaj let pozneje pa so se mu pridružili še bratje in skupaj so začeli osvajati zahodno ameriško tržišče. Leta 1965 se je podjetje preimenovalo v današnji »Samsonite«, za katerega se je z začetkom širitve letalskega potniškega prometa v 60-ih letih se je tako začela globalna rast.

Podjetje Samsonite International S.A. s sedežem v Luksemburgu, je proizvajalec in prodajalec prtljage, izdelki v prodajnem asortimanu pa segajo od velikih kovčkov do majhnih toaletnih torb in aktovk. S stalnimi inovacijami in najkvalitetnejšimi materiali Samsonite še danes ohranja vodilni položaj na trgu. Leta 2008 je izdelal linijo najlažjih potovalnih kovčkov iz posebej razvitega materiala CURV. Samsonite pa si med drugim lasti tudi priljubljeno blagovno znamko American Tourister.