T-2 | Novo mesto | Supernova Qlandia

Sklenite naročniško razmerje za storitve T-2 ali ga dopolnite z novostmi iz ponudbe. Preverite, kaj vse ponuja omrežje T-2, v poslovalnici pa lahko kupite tudi vso opremo in najsodobnejše pametne telefone.

T-2

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

S paketom T-2 do cenejše televizije, interneta in mobilne telefonije

Stopite v svet najsodobnejših telekomunikacijskih storitev z ugodnimi paketi T-2. Z naročniškim razmerjem, ki je prilagojeno vašim potrebam in uporabi telekomunikacijskih storitev, si zagotovite cenejši dostop do bogate sheme TV-programov, hitrega interneta ter storitev fiksne in mobilne telefonije. Paketi T-2 prinašajo tudi številne prednosti za naročnike, kot so izjemna hitrost prenosa interneta, tudi do 500/100 Mbit/s, prostor v oblaku z možnostjo urejanja T-2 storitev, ogled TV-programov s časovnim zamikom ter številne možnosti za nadgradnjo paketa po lastnem okusu.

V poslovalnici T-2 v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto vam bodo prijazni svetovalci pomagali pri sklepanju naročniškega razmerja ter uredili vso dokumentacijo za brezskrbno uporabo vseh naročenih storitev. Na prodajnem mestu lahko tudi naročite, kupite, prevzamete, zamenjate ali celo vrnete tehnično opremo za T-2 storitve, na voljo pa je tudi širok izbor mobilnih telefonov in pametnih naprav najbolj priljubljenih blagovnih znamk, kot so iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Xiaomi, LG in druge, ki jih lahko z vezavo kupite na obroke. Izberite svoj Oranžni ali Prilagodljivi paket in začnite uporabljati vrhunske T-2 storitve na mobilnem, odprtem širokopasovnem, kabelskem ali optičnem omrežju.

Pri T-2 so zagotovljene najsodobnejše telekomunikacijske storitve po konkurenčnih cenah

Družba T-2 je bila ustanovljena leta 2004 in uporabnikom vse od takrat ponuja kakovostne in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve. V nacionalno in mednarodno telekomunikacijsko omrežje se je vključila oktobra 2005 s ponudbo telefonije, TV in interneta s tehnologijo VDSL. Takrat je T-2 prva ponudila slovenskemu trgu širokopasovni dostop, ki je uporabnikom prinesel hitrejši internet, sodobnejšo telefonijo in najnaprednejši IPTV. 

Z več kot 350 zaposlenimi je družba T-2 imela v novembru 2019 preko 283.000 fiksnih in mobilnih priključkov, njihove storitve pa je uporabljalo preko 150.000 slovenskih družin in podjetij. V T-2 se vseskozi trudijo, da ponujajo čim boljšo uporabniško izkušnjo in marsikatere inovativne rešitve, med njimi so aplikacija za pametne TV naprave, edinstveni časovni zamik in storitev mobilne televizije tv2go, ki jo lahko naročniki uporabljajo povsod v EU, širok nabor TV programov - tudi v 4K ločljivosti, itd.