dm | Novo mesto | Supernova Qlandia

Make-up, kozmetika, gospodinjstvo, nega dojenčka, zdrava prehrana, naravni izdelki in fotografija. Dm bo kmalu postal vaša najljubša drogerija!

dm

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Najnovejši trendi za lepoto, zdravje in dom po ugodni ceni v dm

Nova šminka, krema za obraz proti gubicam, negovalni šampon za razcepljene konice, kakovostno čistilo, plenice in zdrav prigrizek za malico – obkljukajte vse na svojem seznamu ter svoje nakupe za osebno nego in gospodinjstvo opravite v trgovini dm drogerie markt. Prodajalna dm v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto je bogato založena z najnovejšimi trendi dekorativne kozmetike, lepotnimi izdelki za nego telesa in las, naravno kozmetiko, izdelki za moško nego, številnimi dišavami po vedno ugodni ceni in vsem za dobro počutje. Odkrijte tudi izjemno ponudbo zdrave prehrane, baby programa za nego dojenčka in otrok, gospodinjskih pripomočkov ter ugodnega tiskanja fotografij na Cewe avtomatu.

O najnovejših trendih kozmetike in make-upa preberite v brezplačni reviji active beauty, aktualni dm katalog pa prinaša številne akcije ter še bolj ugodne cene priljubljenih izdelkov. Ne spreglejte promocij z nagradnimi igrami ter daril ob nakupu, s kartico zvestobe dm active beauty pa zbirajte točke zvestobe in uporabite še dodatni popust. Dm redno organizira tudi aktivnosti, s katerimi boste videti bolje in se boste tudi počutili bolje. Prijavite se na dm tek za ženske ali izkoristite priložnost za udeležbo na priljubljeni dm Akademiji ličenja s priznanimi make-up artistkami, kot sta Jasna Oklešen in Maja Šušnjara.

dm- Kupujem tam, kjer nekaj veljam

Podjetje dm drogerie markt je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 91 prodajalnami, obenem pa je eden največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Ponudba zajema okoli 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je več kot 4.300 izdelkov lastne blagovne znamke. Te izdelke proizvaja 33 lastnih blagovnih znamk s področja nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, medicinskih pripomočkov, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev in živali.

Tudi lastne blagovne znamke sledijo standardom kakovosti vodilnih blagovnih znamk v njihovi ponudbi, vendar pa so ti izdelki približno za 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov dm-ovih znamk, med njimi Balea, alverde, Dontodent, jessa, s-he stylezone, sundance, trend IT UP, Visiomax, babylove, so nagradili njihovi zvesti uporabniki tako, da so jim podelili odlične ocene tako na testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije kot na dm-ovih lastnih testiranjih.

Novice
Prijavi se!
Jubilejni dm tek za ženske je končno nazaj!
Velja do: 20. julij 2021

Drage tekačice, po letu dni premora se tradicionalni dm tek za ženske vrača v ljubljanski park Tivoli. Tokrat se bo tekaški dogodek odvil v soboto, 4. septembra. Letošnji dm tek za ženske obeležuje že kar 15. obletnico, zaradi varnosti in zdravja vseh sodelujočih pa bo potekal v nekoliko prilagojeni obliki. Prijave potekajo v dm prodajalnah in preko spleta na tekzazenske.si. Redna cena, ki velja do 25. avgusta, je 19 evrov, cena za prijave v zadnjem hipu, od 26. do 28. avgusta, pa znaša 24 evrov.

Ali si že vrhunski tekaški formi? Obuj svoje najljubše tekaške čevlje in se udeleži brezplačnih priprav na 15. dm tek za ženske pod vodstvom tekaških inštruktorjev. Na priprave se je treba prijaviti, potekajo pa vsak četrtek v avgustu ob 19.00 v petih slovenskih krajih – Ljubljani, Celju, Kopru, Novem mestu in Ajdovščini. Ne pozabi o tem obvestiti tudi svojih prijateljic!

Prijavi se na 15. dm tek za ženske in se pridruži ostalim superženskam na 15. dm teku za ženske. Za vse informacije obišči spletno stran tekzazenske.si.