Vabljeni v prodajalno, kjer vam bo neverjetna ponudba čevljev in modnih dodatkov zagotovo spodnesla tla pod nogami.

Humanic

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Zakorakajte v svet mode

Mednarodno priznana veriga Humanic vam tudi v svoji poslovalnici v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto nudi najrazličnejše oblike obutve in modnih dodatkov. Ko iščete nove škornje, v katerih boste prebrodili zimo, natikače ali sandale, v katerih vaše noge dihajo, ali udobne superge za športne izzive in vsakdan, se oglasite v trgovini Humanic, kjer boste ob strokovnem svetovanju in priznanih znamkah zagotovo našli, kar potrebujete. V prodajalni s čevlji najrazličnejših modelov poskrbijo za udoben in moden korak tako v balerinkah kot v salonarjih.

Raznoliko ponudbo v prodajalni dopolnjujejo modni dodatki, s katerimi lahko uskladite svoj videz in ga ponesete še dlje. Najdete lahko čudovite torbice mednarodnih blagovnih znamk, ki se bodo podale novim čevljem, ali pa mehke in tople copate, s katerimi boste s svojim slogom očarali tudi v udobju doma.

Vsaka nova sezona v trgovini Humanic vam prinese še večjo in modernejšo izbiro

Humanic je hčerinsko podjetje Leder und Schuh s sedežem v Gradcu. Leta 1907 je ameriška hiša Humanic, ki je izdelovala čevlje, odprla prvi dve prodajalni na Dunaju, danes pa Humanic trguje s čevlji in dodatki in se na trgu pojavlja v enajstih evropskih državah. Humanic pa je prisoten tudi na spletu, saj lahko od leta 2009 avstrijski in nemški kupci nakupujejo tudi v spletni trgovini. Od leta 2000 pa je podjetje prisotno tudi na slovenskem trgu. 

V zimski kolekciji Humanic vsako leto ponuja zelo kvalitetne škornje, gležnjarje in drugo zimsko obutev, za poletno sezono pa ima v ponudbi elegantne salonarje, balerine, najrazličnejše sandale in natikače. V trgovini Humanic lahko izbirate med nekaterimi najbolj znanimi svetovnimi znamkami, kot so Clarks, Bronx, Crocs, Ecco, Ecko, Esprit, Lacoste, Diesel, Ipanema, Bruno Banani, Nike, Puma, Adidas, Converse, Marc O'Polo, Tommy Hilfiger, Timberland, z .Oliver, Dr.Martens, Mustang, Replay, SMH in Vagabond.

Novice
Prenova blagovne
Vprašajte Franza
Velja do: 30. november 2020

Poslovalnice in spletna trgovina humanic.net so odeti v svežo podobo, polno drznosti in barv.

Nova identiteta blagovne znamke HUMANIC prinaša obdobje Franza, simbola vrednost podjetja in simpatični logo roke ter stopala.

Franz ve, kaj je treba nositi, kaj se najbolje prilega in kakšni so trendi. Niste prepričani? Vprašajte Franza!

Vabljeni na pot odkrivanja novega sveta