Kavarna Natura | Novo mesto | Qlandia

Posedite na prijetni terasi Kavarne Natura, kjer vam postrežejo z odlično kavo, okusnim koktajlom ali priljubljenim sladoledom Carte d'Or.

Kavarna Natura

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 09.00 - 15.00
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Najboljša kava s prijazno postrežbo Kavarne Natura

Verjamemo, da je lahko prav vsak obisk nakupovalnega centra Supernova Qlandia Novo mesto veliko bolj prijeten, če se med nakupovanjem za trenutek ustavite in preprosto uživate ob najboljši kavi. V umirjenem ambientu Kavarne Natura si boste takoj odpočili od napornega dne, poklepetali s prijatelji ter se okusno okrepčali. Natakarji Kavarne Natura so pravi mojstri dobre kave, ne glede na to, ali boste naročili espresso, kavo z mlekom, belo kavo ali kapučino, topli napitek vam bodo vedno postregli odlično pripravljen in s toplim nasmehom.

V ponudbi kavarne boste našli tudi številne druge tople napitke in osvežilne pijače. Ko si želite privoščiti nekaj posebnega, pa le pokukajte na meni hišnih koktajlov. Boste izbrali večno klasiko, kot je mojito, Aperol spritz ali Hugo, ali kaj bolj drznega? Na seznamu so tudi številni brezalkoholni koktajli, tako da se najde nekaj za vsakogar. In ko dan ni dovolj sladek, si ga posladkajte s kepico, dvema ali kar celo sladoledno kupo izvrstnega sladoleda Carte d'Or. Izbirate lahko med številnimi najbolj priljubljenimi okusi.

Kavarna Natura s prijetnim ambientom, kjer se čas ustavi

Uživajte v najboljši kavi obdani z naravo. Ambient Kavarne Natura je zasnovan v slogu naravnega, kjer prevladujeta les in prijetna domačnost. Pomirjujoča narava lesa in njegova prijetna toplina vas bosta takoj ponesli v pozitivno razpoloženje ter sproščeno in umirjeno vzdušje. Odklopite se za trenutek od hitenja in vsakodnevnih obveznosti ter se pustite razvajati v prijetni kavarni.

Vse dobrote iz bogate ponudbe vam postrežejo tudi na prijetni terasi. Kavarno Natura pa z veseljem obiščejo tudi otroci, saj so gostom na voljo tako notranja kot zunanja otroška igrala. Privoščite najmlajšim razburljivo igranje s prijatelji, medtem ko vi brezskrbno uživate v svežih napitkih in sočni ponudbi kavarne.