L'Occitane | Novo mesto | Supernova Qlandia

Omamno dišeča naravna kozmetika za vsakodnevno nego obraza in telesa ter zapeljive dišave. L'Occitane prinaša košček Provanse v vašo dnevno rutino in poživi dom.

L'Occitane

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Vrhunska francoska naravna kozmetika L'Occitane z navdihom Provanse

Občutite košček čutne Provanse v vsakem trenutku dneva. Kozmetika L'Occitane vas razvaja s kakovostnimi negovalnimi izdelki za obraz in telo ter dišavami za ženske, moške in dom. V objemu očarljivih dišavnih harmonij in pristnih naravnih izdelkov vas bo L'Occitane ponesel iz nakupovalnega centra Supernova Qlandia Novo mesto naravnost v osrčje temperamentnega Sredozemlja.

Spoznajte bogato teksturo karitejevega masla ter aromatične učinke začimbnic in eteričnih olj francoske pokrajine. Dišeč losjon za telo, gel za prhanje, tekoče milo ali tradicionalno trdo milo iz najbolj priljubljenih kolekcij prodajalne L'Occitane vas bodo pospremili v nepozabno čutno popotovanje po čarobni Provansi. Veliko izbire boste našli tudi za nego občutljive kože, nego ustnic, rok in las, za popolno nego zrele kože pa si privoščite izjemno učinkovito »anti-age« kolekcijo Immortelle. Preizkusite bogato kremo za obraz, serum proti gubam ter kremo za nego kože okrog oči in bodite navdušeni.

Izdelki L'Occitane so super ideja za darilo. Pobrskajte po ponudbi lepo zavitih darilnih kompletov ali s pomočjo prijaznih prodajalk sestavite popolno darilo po svojem okusu. Ne pozabite se včlaniti v klub L'Occitane, saj vam ta redno prinaša ekskluzivne klubske akcije, nakupe po ugodnih cenah ter privlačna darila, ki jih ob nakupu prejmejo samo člani kluba.

L'Occitane – naravna kozmetika in dišave, ki prebudijo čute

Blagovna znamka L'Occitane zagotavlja le najboljše iz Provanse za edinstveno sijočo lepoto. Od ustanovitve leta 1976 L'Occitane goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

Vsak obisk trgovine L'Occitane je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja.

V podjetju L'Occitane so leta 2006 ustanovili Fundacijo L'Occitane, ki se osredotoča na družbeno odgovorna dejanja in pobude. Trenutno sta v ospredju dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.