Müller | Novo mesto | Supernova Qlandia

Veliko več kot le drogerija! Poleg najnovejših parfumov, kozmetike in izdelkov za nego telesa prinaša Müller še igrače, računalniške igre, prehrano, izdelke za dom, tekstil in široko ponudbo daril.

Müller

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Otoška cesta 5
8000 Novo mesto
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Popusti
Gratis ovijanje!
Že imate vse za začetek šole?
Velja do: 12. september 2021

Na oddelku papirnice najdete pestro ponudbo šolskih potrebščin po odličnih cenah.

S posebno Müllerjevo storitvijo NOČNI EKSPRES* se lahko izognete gneči in brez stresa opravite nakup šolskih izdelkov.

Vse, kar potrebujete, naročite preko spletne strani in svoje naročilo prevzamete lahko že naslednji dan v želeli poslovalnici. Do 12.9. pa lahko izkoristite tudi AKCIJO GRATIS OVIJANJA** vseh formatov knjig in zvezkov. Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Ovitek pa je brezhibno prilagojen knjigi in zvezku.  

Več informacij najdete v poslovalnici Müller ali na spletni strani www.mueller.si.

Vabljeni v Müller, kjer najdete za vsak predmet in vsak primer veliko izdelkov za šolo, fakulteto in pisarno po odličnih cenah.

* Storitev je na voljo samo v določenem obdobju in velja samo za izdelke na oddelku papirnice.
**Ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 GRATIS OVIJANJ. Za vsak nadaljni nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS OVIJANJE. Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 12.7. do 12.9.2021. Ovijanje nudimo v izbranih poslovalnicah. Redna cena ovijanja je 0,99 €/kos.

Vse, kar potrebujete, na enem mestu – v drogeriji Müller!

Ko potrebujete trenutek zase, obiščite trgovino Müller s široko ponudbo dišav, kozmetike in izdelkov za nego telesa po ugodnih cenah. Čarobni svet ženskih in moških parfumov ter toaletnih vodic priznanih blagovnih znamk, kot so Hugo Boss, Dior, Chanel, Burberry, Kenzo, Armani, Dior, Lancome in številne druge, bo vašemu slogu dodal zapeljivo noto, medtem ko si boste na oddelku kozmetike lahko privoščili najnovejše izdelke za nego obraza, kože okrog oči in celotnega telesa. Vsi, ki pristajate na naravno, boste navdušeni nad ponudbo naravne kozmetike, mamice pa boste našle tudi kakovostne plenice in nežne izdelke za nego dojenčka. Da boste zares izstopali, so tu še najnovejši trendi ličil. Na oddelku dekorativne kozmetike dopolnite svoj make-up s kakovostno šminko, osvetljevalcem, trendovsko paleto senčil ali novim prekrivnim pudrom.

To pa še ni vse! Trgovina Müller v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Novo mesto ima tudi bogato založeno papirnico z zvezki, mapami, torbami ter vsem za šolo in ustvarjanje, široko izbiro igrač, kock in iger za najmlajše ter bogato ponudbo daril, nogavic, tehnike, izdelkov za gospodinjstvo in računalniških iger. Svoje brbončice lahko razvajate na oddelku prehrane, kjer si lahko privoščite vse, od zdrave prehrane in prehranskih dodatkov do čokolade in sladkih dobrot. V času praznikov pa ne spreglejte izvirnega sezonskega programa, s katerim se boste lahko posladkali in lepo okrasili vaš dom.

Müller mi nudi več

Müller nudi največjo ponudbo drogerije v Sloveniji. Prav tako je vodilni na področju parfumerije, naravne kozmetike, papirnice, igrač, gospodinjstva. V ponudbi boste našli več kot 180.000 izdelkov po izjemnih cenah ter širok repertoar lastnih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Aveo, Barfuss, Beauty Baby in Beauty Kids, Bio Primo, Blink, Body&Soul, CadeaVera, Duchesse, Fit+Vital, Lavozon, Move up, Pet Bistro, SensiDent, Soft Star, Terra Naturi, Toy Place in Young Hearts.

V akcijskem katalogu poiščite aktualne promocije in izdelke po še bolj ugodnih cenah, hkrati pa ne zamudite rednih akcij, ki prinašajo ugodnosti na vsak nakup. V trgovini Müller boste z včlanitvijo v klub Moj otrok nosečnice in mamice deležne še več ugodnosti. Prelistajte tudi po najnovejših trendih dekorativne kozmetike in izbrani ponudbi izdelkov v brezplačni reviji Luxus, ko iščete popolno darilo, pa izberite Müller darilno kartico ali ustvarite foto knjigo spominov s storitvijo Cewe.